Events

Advance tickets to all events can be bought from Selvä Pyy.

 

Sat 24.2.2024 week 8

Pekka Nisu

21:30 | 10€/Staff 8€

Pekka Nisu esittää sydänmaarockia. Musiikissa yhdistyvät persoonallisella tavalla countryvaikutteinen rock ja tarinat, jotka sijoittuvat suomalaisen maaseudun peltomaisemiin ja pikkukaupunkeihin. Uusi albumi Lauhanmaa on koskettava ja kirkas kuvaus maaseudun nykytilasta. Levyn tarinoissa yksityisestä kokemuksesta tulee yhteinen.

Pekka Nisu tunnetaan vuonna 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina ja yhtyeen lukuisien klassikoiden kirjoittajana. Uusi albumi on Nisun kolmas soololevy ja jatkumoa Papillon (2021) ja Kaiken täytyy mennä (2022) -albumeille.

Nisun energisen ja sielukkaan yhtyeen esiintymiset ovat kohottavia ja vapauttavia. Bändissä soittavat Jukkis Virtanen (basso), Axel Virkkunen (kitara), Julius Sihvonen (koskettimet) ja Ville Hatanpää (rummut).

Tue 27.2.2024 week 9

Kirjailijavieraana Tuija Kauppinen - Joutilaita kilometrejä

18:00 | Vapaa pääsy

Wed 28.2.2024 week 9

Suuri räppi-ilta! Aivovuoto & MEGAFAUNA

Aivovuoto + Megafauna

Aivovuoto:Jodarok + K.V.N & LOBO

MEGAFAUNAN: Hannibal, Tomigun & Joku Roti Mafia

Molemmilla kokoonpanoilla oma setti ja varmaan jotain siltä väliltä.

Lavalla nähdään ja kuullaan siis todellista suomalaisen räpin ja hiphopin legendoja.

Tarkemmat tiedot myöhemmin.

 

Fri 1.3.2024 week 9

Sigfrid & Dj Ricky Binnes

21:30 | 5€

Pyyssä perjantaina lavalla Sigfrid oma räppisetti sekä Dj Ricky Binnesin rytmimusaa.

Laulaako täällä Anna Hanski vai Sigfrid, kun tää menee tunteisiin?

 Nostalgiaa, soul sampleja ja räppiä elämästä, fiilistelystä sekä aikamatkailusta. Perjantaina 1.3. on tilaisuus päästä kurkistamaan tulevan debyytin saloihin. Siinä missä tekstit ovat pohdiskelevia, ovat biitit potkivia.

Fri 8.3.2024 week 10

Raappana

22.00 | ovelta 15€/ennakot & staffpassi 12€

Raappana on pitkän linjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007. Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana on julkaissut yhden mixtapen ja neljä studioalbumia, joista viimeisin Ennen aamunkoittoo julkaistiin Suomen Musiikilla vuonna 2015.

Parhaillaan uuden EP:nsä julkistukseen valmistautuvan artistin tuorein single Viimeinen cowboy ilmestyi lokakuussa 2023.

Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet Maasta maahanKauas pois sekä Chilii, jolla vierailee Sini Yasemin. Megahitti Chilii oli yksi kesän 2016 stiimatuimmista kotimaisista kappaleista.

Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden maamme eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, AsanJukka-Pojan sekä Nopsajalan kappaleilla.

 

Sun 10.3.2024 week 10

Lazymen Blues Band

21.30 | 10€/8€ ennakkoon

Rootsia ja groovea kitaravetoiselta triolta!