su 17.4.2022 vko 15

Ursus Factory + Miika Leivo lämppää. KEIKKA LOPPUUNMYYTY!

21.00 | 20€

Yleisön ja kriitikoiden pitkäaikainen suosikki otti kesäkuun alussa julkaistulla kolmannella pitkäsoitollaan ison harppauksen suomirockin tulevaksi superyhtyeeksi. Onnellinen sukupolvi -albumi nosti yhtyeen täysin uudelle tasolle ja välittömästi loppuunmyyty ensimmäinen vinyylipainos siivitti albumin julkaisuviikollaan Virallisen listan sijalle 6 ja fyysisen listan kakkoseksi. Pelkästään neljän ja viiden tähden arvioita suomalaisissa medioissa kerännyt albumi on kerännyt valtavasti kiitosta ja singlejulkaisut ovat saaneet laajaa radiosoittoa.

Yhtyeen keikat ovat olleet jo pari vuotta pitkälti loppuunmyytyjä, ja kolme levynjulkaisukeikkaa Tavastialla myytiin odotetusti kaikki loppuun. Ursus Factory on kiistatta Suomen kovin liveyhtye ja rock-yleisön ykkössuosikki, joka sulattaa pian myös kansan syvien rivien sydämet.

Vuosi 2021 oli yhtyeelle menestyksekäs: kolme ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden yhtye, Vuoden rock, Vuoden artisti -yleisöäänestys), perinteikäs Finlandia itsenäisyyspäivänä suorassa lähetyksessä YLE:n Linnan jatkoilla, esiintyminen YleXPopissa sekä sijoitukset Helsingin Sanomien ”Vuoden 2021 parhaimmat levyt” ja Soundi-musiikkilehden kriitikoiden ”Vuoden 2021 parhaat” listauksissa kielivät kaikki bändin nousevasta asemasta Suomen rock-tähtien taivaalla.

Miika Leivo on Ivalossa asuva kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Miika laulaa ja soittaa itse raapustettuja lauluja sukista ja traktoreista sun muusta. Sanoitukset pyrkivät leikkimään kielellä ja ne kumpuavat oikeasta elämästä. Kappaleet ovat tyyliltään kitaravetoista suomipoppia höystettynä suuren maailman folkilla ja indiellä. Kotimaiseen tapaan meno voi olla melko melankolista, muttei kuitenkaan lohdutonta.

Miika Leivo 21.00, Ursus Factory n.22.00.

Lippujen ennakkomyynti Selvä Pyyssä su 10.4. alkaen.