Menneet tapahtumat

Menneiden aikojen viihdeiltoja.

pe 4.11.2022 vko 44

Taco Pop - up & tietokilpailu

Pidämme viikonloppuna Pyytä auki Pop Up- keittiön merkeissä. Tarjolla neljä erilaista tacoa. La 5.4. tietokilpailu. Kasaa 1-4 hlö joukkue ja tule kisaamaan. Keittiö avoinna 16- 21.30, Baari 16-24.

la 22.10.2022 vko 42

Vivisektio & Aivoproteesi

Lapland Hardcore Armageddon!

Äkäslompolosta lähtöisin oleva ja vast`ikää uuden albumin julkaissut Vivisektio ja Rovaniemeläinen Aivoproteesi Pyyn syysillassa!

la 24.9.2022 vko 38

Timo Rautiainen & Ville Ojanen Feat. Nils Ursin

Pitkän linjan muusikot Rautiainen & Ojanen julkaisivat keväällä ensimmäisen yhteisen albumin. Lavalle nousee lisäksi  basson varteen Nils Ursin.

Luvassa menevää folkkia. Keikka alkaa n. 21.00.

Liput 10€ ennakkoon. Ovelta 12€

Tervetuloa!

ke 21.9.2022 vko 38

SÄIE (PERUTTU!!!)

KEIKKA PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI !!!
Äkäslompololais-kittiläläinen duo SÄIE
on tullut kahden vuoden ikään ja julkaisi nyt paikallisen bändikokoonpanon kanssa ensimmäiset singlensä Säikeet ja Mannerlaatat.
Säikeet on Eveliina Nivan ja Elina Alatörmasen ensimmäinen co write biisi.
”Säikeet kertoo yhtyeen syntytarinaa ja onkin meidän nimikkobiisi. Halusimme sukeltaa musiikkimme alkulähteille ja tutkia mistä laulumme kumpuaa. Luomisprosessi vei meidät menneisiin elämiin asti ja niistä säikeistä syntyi ensimmäinen julkaisumme.”
Säikeet avasi julkaisujen sarjan, sillä lisää musiikkia on tulossa jo tulevana syksynä. Säikeet soi yleisimmissä suoratoistoissa 20.7. alkaen.
 SÄIE Selvä Pyyssä keikalla paikallisen kokoonpanon voimin, jossa duon lisäksi mukana on Noora Nietosvuori- Nummi (viulu) ja Kai Konki (basso).
Liput 8€ (Puuraja Ry:n jäsenille 5€)
Tervetuloa!

ke 7.9.2022 vko 36

Mika Kuokkanen & Jere Ijäs Feat. Kaisa Leskinen

Hoedown-yhtyeen moottori Mika Kuokkanen ja Hoedown-yhtyeen uusin jäsen Jere Ijäs ovat omien soolourien lisäksi olleet monissa eri kokoonpanoissa ja kiertäneet kotimaan lisäksi myös ulkomailla kiertueilla, etenkin Yhdysvalloissa.

Mika & Jere- duon  ideana on, että molemmat esittävät omia suomen-ja englanninkielisiä kappaleitaan ja hyvin todennäköisesti muutama Hoedown-rallikin saattaa solahtaa joukkoon…

 

Selvässä Pyyssä esiintyy myös erittäin sielukas laulajatar Kaisa Leskinen, jonka ensimmäisen soololevyn kappaleiden tekemisessä, musisoinnissa ja tuotannossa Mika Kuokkanen on vahvasti mukana yhdessä  Äkäslompolossakin useasti aiemminkin esiintyneen multi-instrumentalisti/ laulaja  Anssi Salmisen kanssa.

 

Tiedossa on vahvoja tunnelmia, uusia tuulia ja musiikinjuhlaa!

 

Liput ostettavissa ennakkoon Selvä Pyystä.

pe 2.9.2022 vko 35

Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä

Stepa aloittaa Selvä Pyyn keikkasyksyn kuusihenkisen bändinsä kanssa! Liput ennakkomyynnissä Selvä Pyyssä!

Pohjoisen suomiräpin ääni Stepa, oikealta nimeltään Joni Stenberg kuuluu kotimaisen räpin parhaimmistoon.
Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.
Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi MC toi rap-artistin suuremman yleisön tietoisuuteen musiikkilehti Rumban kutsuttua albumia suomiräpin uudeksi nollapisteeksi.
Pari vuotta myöhemmin julkaistu studioalbumi Made In Sodankylä käsittelee artistin suhdetta yhteiskuntaan, myönteisen ajattelutavan merkitystä ja itsetutkiskelua: aiheita, jotka ovat lähellä artistin sydäntä tänäkin päivänä.
Stepan rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan. Myös laulajana kehittynyt artisti suosii lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta, jonka riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa.
Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia:
rauhaa ja rakkautta

Stepan  albumi “Siistii räppii”julkaistiin kesällä 2022 ja levyn nimikkosingle ilmestyi toukokuun alussa.

Stepa nähdään levyjulkkarikiertueella Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa.